Акценти – предаване 149

25-06-2013

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.


  • Фитнес площадка – дар за Празника на града;
  • Випуск 2013 се дипломира;
  • В Телиш на Еньовден;
  • Cherven Bryag Rock Revival 2013;
  • Ден сред феномените на Реселец;