Медали от Държавните финали на ученическите игри

31-05-2011eta стана официален спонсор на представителния отбор по волейбол на ОУ „Хр. Смирненски” в гр. Червен бряг, момчета 5-7 клас, които се класираха за Държавните финали на ученическите игри.


Ден преди отпътуването за игрите отборът, начело с треньора Мирослав Милев, гостува в офиса на фирмата, където им бяха връчени нови спортни екипи, носещи логото на eta. Така с още по-голямо самочувствие и спортен хъс нашите момчета заминаха за гр. Павликени.


Там представянето на отбора беше повече от впечатляващо, а със завоюваните бронзови медали и купата тези момчета поставиха още една достойна страница в спортната летопис на Червен бряг.


„Нашият отбор беше с най-хубавата спортна екипировка там” – сподели след завръщането си треньорът г-н Милев – изключително сме благодарни на фирма eta за подкрепата, това ни даде ново самочувствие и със сигурност допринесе за победата ни, а фактът че през цялото време с отбора ни беше и оператор от Кабелна телевизия eta и мисълта, че нашето представяне ще се види от много хора ни задължаваше допълнително да дадем всичко от себе си. Благодарим Ви!”


Фирма eta не веднъж е подкрепяла ученическите инициативи и много други социални, културни и спортни прояви в региона и с голяма радост ще продължаваме да го правим, защото ние сме част от хората тук, и хората са част от нас. Още веднъж честити медали на нашите момчета и още много успехи!


eta на твоите услуги!