eta предлага кабелен интернет с най-високите скорости в Червен бряг и региона. Така че, ако си от Червен бряг и региона и искаш да имаш най-бързия интернет, можеш да го получиш само от eta.
Ние сме местния интернет доставчик, познаваме те и затова знаем, че ти трябва високоскоростен интернет – и за даунлоуд, и за ъплоуд.

интернет СТАНДАРТ
20Mbit/s
20 лв.
даунлоуд = ъплоуд
неограничен трафик
гарантирани скорости
без договор
интернет МАКС
30Mbit/s
25 лв.
даунлоуд = ъплоуд
неограничен трафик
гарантирани скорости
без договор


* посочените скорости важат за обектите в рамките на оптичната мрежа
** упоменатите цени важат само за домашни абонати

Услугата се предплаща – всеки месец от 1-во до 10-то число се плаща за текущия месец. Абонаментът е в рамките на месеца и важи до последния календарен ден от него.


Някои от предимствата и характеристиките на кабелния интернет от eta:


Даунлоуд = ъплоуд
Скоростите ни са еднакво високи: колкото бързо теглиш, толкова бързо можеш и да качваш. Логично е да бъде така, нали?

Без договор
eta не ти предлага брак, а само много високо качество кабелен интернет. Така че може да имаш интернет, без да се обвързваш и без да подписваш договори.

Неограничен трафик
Теглиш и качваш, колкото си искаш – не само в българската част от уеб-а, а и в международната. Това е смисълът на интернет – да няма граници и митници.

Гарантирани скорости
Скоростта, която получаваш от нас, е постоянна. Имаме собствена система за контрол на качеството на услугите и през цялото време следим всичко да е наред.

Тук сме
В този град, в този регион. Затова може да си спокоен – при възникнал проблем реагираме светкавично и ако трябва, идваме на място. Поддръжката и обслужването по телефона са денонощно, а дори да ни спреш на улицата, за да питаш нещо, пак ще помогнем.


И още:


Предоставяме безплатна електронна поща от типа: ime@eta.bg

Извършваме пълно окабеляване на офиси за изграждане на локални мрежи, интернет и телефонни връзки. Предлагаме и видеонаблюдение на обекта.

Ако отсъстваш от вкъщи за по-дълго време, може да спрем временно услугата.

Можеш да закупиш компютър и всички необходими аксесоари на изплащане от нашия магазин за компютри


Имате въпрос?За да се свържете с нас, използвайте някой от посочените по-долу телефони или ако предпочитате ни изпратете съобщение и в рамките на 24 часа ще получите отговор по e-mail. eta на твоите услуги!