ipeta

Новият цифров IPTV приемник в съчетание с новоизградената иновативна оптична мрежа тип „Оптика до всеки дом” дават възможност за предоставяне на съвсем нов тип модерна услуга „цифрова телевизия”.
Потребителят има възможност не само да гледа цифрова телевизия с кристално качество и звук, да слуша интересни радиопрограми, но и да избира как това да стане.


Представете си, че във всеки един момент можете да превъртите програмата на даден канала до 12 часа назад и да изгледате отначало предаването което Ви интерисува.

2Представете си, че можете да паузирате предаването което гледате в момента и след малко да продължите да го гледате.

3Представете си, че с едно натискане на копчето можете да започнете да записвате дадено предаване и докато то се записва, можете да гледате друга телевизионна програма.

4Представете си, че можете просто да гледате директно филми, слушате музика и показвате снимки директно от USB флашка на телевизора си без да имате нужда от компютър.


Всичката тази функционалност е заложена в новите приемници за IPTV цифрова телевизия.

И това не е всичко.


Новите приемници дават възможност за приемане на радиопрограми които не се излъчват ефирно.

Те също могат да бъдат свързани към аудио уредба чрез оптичен кабел тип “TOSLINK” и по този начин ще може да се насладите на многоканален качествен звук (това важи за програмите, радиата и филмите които са записани с многоканален звук).

Ако забележите проблем с дадена ТВ програма вече не е необходимо да се обаждате на дежурните телефони, достатъчно е от дистанционното да изберете менюто за оплаквания докато сте на съответния канал и ние ще го получим веднага.

Ако държите да хванете началото на дадено предаване, а дотогава искате да гледате нещо на друг канал – няма проблем, приемниците могат да ви подсетят когато започне другото предаване и да ви предложат да превключите канала.Всичко това и още много нови и интересни функции са възможни с новата система за цифрова IPTV.
Услугата ще е достъпна в района на гр. Червен бряг и гр. Койнаре.

Имате въпрос?


Свържете се с дежурен диспечер онлайн от тук или на телефони 0659 9 29 08 / 0886 059 995